Blog counter

Friday, March 23, 2007

Sunny Friday

Denna dag har solen äntligen lyckats ta sig förbi molnen till allas glädje. Och denna dag verkar det även som om vi kommer att vara komma precis i tid. För en gångs skull hade vi flyt med trafiken, yeah! Tidtabeller och dylikt kan man bara glömma att försöka hitta. Lite smått anarkitiskt kanske, som allt annat som har med trafiken att göra här, men antagligen inger det en känsla av befrielse. Typ.

Igår kom vår lärare över till vårt hem för en inspektion över en kopp ljummen te (vi har inte vågat använda spisen än, då det känns som om det finns en risk att vi spränger den i luften. Gas är farligt.). Efter det tog vi en tripp ner till EuroSpin och Iperfamily (coolt namn) för att köpa mat. Det blev drygt 22 € sammanlagt för 4 fulla påsar. Helt galet, med tanke på vår första matshopping som gick på 47 € för endast lite frukost. Handla inte på Termini!
När vi kom hem igen fick vi mat utav våra supersnälla "sambos" som hade sparat lite till oss. Grymt sjyst!

Idag blir det nog middag på stan med Myas päron. Vi är jäkligt sugna på att shoppa lite, så förhoppningsvis hittar vi något kul vi kan bränna pengar på.

Om jag (tatty) nu ska ta och vara lite personlig här kan jag meddela att det har blivit sjukt mycket pizzaätande denna vecka. Omöjligt att värja sig, då Dedalo har något slags inofficiellt avtal med pizzerian under oss. Dedalo gör lite reklamgrejs för dem och får pizza som betalning. Dessutom finns det läckra bakelser i överflöd här, till riktigt bra priser. Till råga på allt verkar alla vilja göda mig, speciellt Mya. Jag är med andra ord helt körd. Hm...

Nu över helgen kommer vi inte att ha möjlighet till att uppdatera bloggen, då vi inte har någon uppkoppling (någon som vet hur man knäcker wep-lösenord?). Och vi kommer antagligen inte ha tid till det heller, en hel del turistande är planerat denna helg, bland annat ett besök i Vatikanstaten. Men lämna gärna lite kommentarer här, så att vi har något kul att läsa nästa vecka.

Massa kärlek ifrån Rom, Ciao!!

4 comments:

Trololo said...

Kommentarer kommentarer Kommentarer kommentarer Kommentarer kommentarer Kommentarer kommentarer Kommentarer kommentarer Kommentarer kommentarer Kommentarer kommentarer

Så, nu har nu fått lite kommentarer. Hihi.

Vi sitter lite vuxentrötta på ett café och surfar för tillfället. Ikväll ska vi nog bara sitta hemma och rita eller ngt sånt. Ska ändå bli skönt.

Verkar som ni har det soft iallafall! Och du Tatty: Pizza är gott. :D

Ciao!

Anonymous said...

Ciao bella! måste säga att er blogg e assnajs, diggar den kraftigt :D

e lite smått avis på er, själv måste man vara kvar i götet och skriva projektarbete... ;)

men get back to work know, inte ska ni sitta här o läsa kommentarer, ni ska jobba hårt ;) hahah

Miss u Tatty, can't wait tills du kommer tillbaks...skynda dej :P

Massa pussar&kramar*

Anonymous said...

Thanks bella :) och aa guzz, pizzan är mycket god :D

Anonymous said...

gratis pizza..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm