Blog counter

Wednesday, March 28, 2007

Poste Italiane






T: Aight Mya, hur har våra dagar sett ut hittils denna vecka?
M: Konst på gallerian
T: För lite sömn
M: Gloendes gubbar
T: Skitiga dass
M: För mycket nattamat
T: För mycket pizza och pasta
M: För lite vatten
T: Galen trafik. I måndags satt vi 3 meter ifrån en bilkrasch, det var läskigt. Två bilar krockade precis bredvid vår buss som vi satt i, på grund av att bussen stannade till eller något sådant. Usch...
I måndags åt jag även den dyraste middagen i mitt liv. En liten lasagne (se bild) och ett glas vatten för över hundralappen. Snacka om chock... och kvarstående hunger. Det blev att vi åt upp all cornflakes vi hade när vi kom hem.
-----
Igår, tisdag, var en mycket bra dag. Vi blev bjudna på en rejäl lunch utav en kollega och kunde sitta ute och sola. Vi har nämligen inte haft lika bra väder som ni därhemma i Sverige. Typiskt.

Framåt eftermiddagen blev det sen dags för Mötet. Vår boss väntade på oss i sin Jeep och sedan bar det av till Poste Italiane. Poste Italiane är Italiens motsvarighet till Svenska Posten, så ni förstår hur stor och viktig den här kunden är för Dedalo. Vi blev väl bemötta utav två män och en kvinna och de berättade om vad vårt uppdrag skulle bli. Mya och Tatty ska, på en vecka, komma med förslag till en ny design på årets upplaga av CAP, en katalog som kan liknas vid gula sidorna. Lite sjukt? Ooja... Att Dedalo har sånt förtroende för oss är otroligt, vi känner oss hedrade.

Efter mötet promenerade vi runt i området med vår boss (bild). Han var så otroligt sjysst och köpte Mya en mobilladdare och Tatty en 2 Gb minneskort. Sweeet!

Dagen avslutades sedan med lite shopping på Trastevere. Fem till nio affärer äger!

Ciao!

PS. Lite ballt med en pyramid bara sådär mitt på ett torg.

4 comments:

Anonymous said...

Pizza och pasta är aldrig fel... :P
Bilderna ni har tagit är inte heller helt fel.... lite mer på arbettet bara..... =)

// Khajam

Anonymous said...

javisst, snart langar vi upp bilder från vår office :D

Anonymous said...

aldrig för mycket pizza

Anonymous said...

vad jag letade efter, tack