Blog counter

Friday, March 30, 2007

Lavoro = Jobb







Fredag igen... Denna helg ska vi ta å socialisera. Tatty och Mya har varit som siamesiska tvillingar under hela vistelsen här. Vi har som max vart ifrån varandra 1 timme kanske. Och de enda människorna vi träffar är de på jobbet och de hemma i lägenheten. Förhoppningsvis tar vi inte kål på varandra helt och hållet här, hehe.
Här kommer lite bilder på hur vår arbetsplats ser ut. Ganska fräscht va?

Igår drog vi till en gata med en massa coola secondhand-affärer. Love! I den coolaste utav dem alla hittade vi grymmeste dojjorna, fräna som bara den. Dit ska vi definitivt igen, för Tatty har planer på att införskaffa cowboyboots, yiha.

Efter ett tag drog vi till Trastevere för att käka middag. En arbetskollega hade reserverat oss ett bord på en fiskrestaurang. Utsökt mat, men vi blev lurade av servitören och notan landade på högre summa än förväntat... Kommunikation kommunikation...

Denna helg ska vi antagligen 1) träffa nån italiensk student som ska visa oss runt i stan 2) shoppa 3) hänga med några graffare 4) åka båt?. Kommer att bli intressant. So stay tuned, vi är tillbaka nästa vecka med fler mumsiga bilder.

Ciao!

1 comment:

Anonymous said...

Wööööhööööw, office photos.... nice =)

Cowboyboots?................................. okej?
eehhh, driver bara med dig :D :P
Skulle faktist vara kul att se dem.....

Ni borde vara ute och röja, inte åka båt, what gives?
Really, what gives?

// Khajam